Ενημέρωση Γενικής Συνέλευσης

Περί συνελεύσεων, πρακτικά και άλλα θέματα οργάνωσης.

Συντονιστές: Ελένη Βογιατζίδου, Στάθης Μαρκόπουλος

Ενημέρωση Γενικής Συνέλευσης

Δημοσίευσηαπό Μαριαλένα Τσιαμούρα » 30 Μάιος 2018, 23:01

Γεια σας και χαρά σας! :)

(Λίγο καθυστερημένα) σας στέλνω ενημέρωση για όσα συζητήσαμε στην τελευταία μας γενική συνέλευση.

ΠΗΚ 2018-Απολογισμός:
Τα πιο σημαντικά από τα πράγματα που αναφέρθηκαν ήταν πως φέτος δεν ήμασταν αρκετά οργανωμένοι, κυρίως όσον αφορά τη βροχή, και πως σταθήκαμε αρκετά τυχεροί και τυχερές, μιας και η αγορά, όπου καταφύγαμε εκείνη την ημέρα, δεν είναι συνήθως ανοιχτή. Παρόλα αυτά και παρά το μικρό δυναμικό μας, παρατηρήσαμε πως ήμασταν αρκετά ευέλικτοι, αλλά καλό θα ήταν από τις επόμενες χρονιές αυτή την ευελιξία μας να την αξιοποιούμε από τα πριν, κι όταν βλέπουμε πως ένας σημαντικός αριθμός των ανθρώπων μας λείπει, να προσαρμοζόμαστε και να προετοιμαζόμαστε καταλλήλως.
Κατά τα άλλα, κρίναμε πως για τα δεδομένα του χρόνου που είχαμε, (αντικειμενικά ήταν πολύ λίγος) και των ανθρώπων που ήμασταν εκεί, ήταν μια πολύ καλή, όμορφη και επιτυχημένη προσπάθεια, και πως η οργάνωσή μας ήταν σαφώς καλύτερη από πέρσι.
Είπαμε πως ο απολογισμός της Παγκόσμιας είναι μια συζήτηση που θα μπορούσε να ανοίξει κι άλλο, όμως αποφασίσαμε να προχωρήσουμε σε άλλα θέματα που τράβηξαν περισσότερο την προσοχή και το ενδιαφέρον μας.

Εύρεση Χώρου:
Σα ΔΣ, ενημερώσαμε τη Συνέλευση, πως έχουμε κάνει κάποιες κινήσεις για να βρούμε ένα χώρο, που θα μπορούσε πιθανώς να στεγάσει το σύλλογο και τις δράσεις του, παίρνοντας έτσι μια πρωτοβουλία για ένα θέμα που συζητάμε εδώ και καιρό. Μέχρι στιγμής, δεν έχει βρεθεί κάτι ικανοποιητικό και στα μέτρα μας, αλλά συνεχίζουμε το ψάξιμο, και αν έχετε κάτι υπόψη σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Αναβάθμιση site:
Έγινε μια μικρή κουβέντα για την ανάγκη που υπάρχει να αναβαθμιστεί το site της Unima και να γίνει πιο λειτουργικό, πράγμα που έχει δρομολογηθεί και θα υλοποιηθεί μέσα στο Σεπτέμβριο.

Διοργάνωση σεμιναρίων:
Τέλος, το μεγαλύτερο μέρος της κουβέντας αφορούσε σεμινάρια που θα μπορούσε να διοργανώσει η Unima, φέρνοντας κάποιον κουκλοπαίχτη ή θίασο από το εξωτερικό. Υπήρξαν προτάσεις, όπως πχ η Rene Baker ή οι Blind Summit, τις οποίες διερευνούμε, για να δούμε αν μας ενδιαφέρουν καλλιτεχνικά, και αν βέβαια μπορούμε να της στηρίξουμε οικονομικά. Αν έχετε κάτι στο μυαλό σας, και θέλετε να προτείνετε κάποιον που θα μπορούσε να έρθει, επικοινωνήστε την ιδέα σας μαζί μας!

Για οτιδήποτε, θα μας βρείτε στο τηλ της Unima 6909934376.

Σας χαιρετώ!

Για την Unima Hellas
Μαριαλένα
Άβαταρ μέλους
Μαριαλένα Τσιαμούρα
 
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ: 57
ΕΓΓΡΑΦΗ: 15 Ιούλ 2013, 10:58


Επιστροφή στο Διοικητικό Συμβούλιο

ΜΕΛΗ ΣΕ ΣΥΝΔΕΣΗ

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

cron