Κάλεσμα για συμμετοχή σε δράσεις στο Δρόμο για την Παγκόσμια Ημέρα Κουκλοθεάτρου 2021

Πληροφορίες για την γιορτή μας! σε Αθήνα και Επαρχεία

Κάλεσμα για συμμετοχή σε δράσεις στο Δρόμο για την Παγκόσμια Ημέρα Κουκλοθεάτρου 2021

Δημοσίευσηαπό Unima » 27 Φεβ 2021, 14:35

Από τη Γενική συνέλευση της 21/2 για τον εορτασμό της ΠΗΚ αποφασίστηκε να γίνουν δράσεις και στο Δρόμο! ως μια ανάγκη επανένωσης κοινού και κουκλών. Για τη διοργάνωση αυτών των δράσεων συστάθηκε μία ομάδα στην οποία συμμετέχουν άτομα από διάφορες πόλεις.
Στην ομάδα αυτή συμφωνήσαμε να υπάρχει ένα γενικό πλαίσιο αλλά σε κάθε πόλη να μπορεί να προσαρμόζεται αναλόγως της δυναμικής των ανθρώπων της. Το πλαίσιο αυτό και ειδικά για την Αθήνα είναι οι δράσεις να έχουν μικρή διάρκεια και να γίνουν σε εξωτερικούς χώρους-πάρκα όπου ο κόσμος μαζεύεται ούτως ή άλλως τις Κυριακές. Αναλόγως τον αριθμό των ατόμων που θα συμμετέχουν είναι πιθανό να επεκταθούμε και σε περισσότερα από ένα πάρκα.

Οι θεματικές γύρω από τις οποίες θα κινηθούν οι δράσεις είναι η (ανα)γέννηση-θάνατος και η Απαγόρευση. Σχετικά με το περιεχόμενό τους έχουν καταγραφεί και προταθεί διάφορες ιδέες οι οποίες θα συζητηθούν περαιτέρω σε επόμενη συνέλευση της ομάδας.

Κατά τη διάρκειά τους θα μοιράζεται, ίσως, μέρος του έντυπου υλικού που θα παραχθεί από την αντίστοιχη ομάδα εργασίας και ίσως κάποια τρικάκια. Την τελική απόφαση θα την πάρουμε μολις εχει ολοκληρωθεί το υλικό και η ομάδα έχει εικονα της ύλης.

Θα κινηθούμε ομαδικά, με περιφρούρηση και τηρώντας τα μέτρα ασφαλείας. Θα βάλουμε κωδικό μετακίνησης 6 (ή και 4) και θα είμαστε έτοιμοι να υπερασπιστούμε τον εαυτό μας και τους άλλους. Επίσης καταλήξαμε πως είναι προτιμότερο να μην γίνει κάποιο επίσημο κάλεσμα έτσι ώστε να μην δώσουμε δικαιώματα για πρόστιμα.

Παρακαλούμε δηλώστε συμμετοχή, το συντομότερο δυνατόν, όσοι ενδιαφέρεστε να συμμετάσχετε με οποιονδήποτε τρόπο στο email: [email protected]
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΥΚΛΟΘΕΑΤΡΟΥ
[email protected]
6909934376
Άβαταρ μέλους
Unima
 
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ: 344
ΕΓΓΡΑΦΗ: 04 Σεπ 2018, 15:51
Όνομα Ομάδας-Θιάσου: ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΥΚΛΟΘΕΑΤΡΟΥ


Επιστροφή στο Παγκόσμια Ημέρα Κουκλοθεάτρου

ΜΕΛΗ ΣΕ ΣΥΝΔΕΣΗ

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

cron