Αναβολή ΠΗΚ2020+30χρονια Unima

Αναβολή ΠΗΚ2020+30χρονια Unima

Δημοσίευσηαπό Unima » 09 Μαρ 2020, 19:27

Το Ελληνικό Κέντρο Κουλοθεάτρου - Unima Hellas στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων προφύλαξης της δημόσιας υγείας και συμμορφούμενη με τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας και του ΕΟΔΥ, αναβάλει τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Κουκλοθεάτρου που προοριζόταν για το Σάββατο 28 Μαρτίου στην Τεχνόπολη.
Σημειώνεται ότι στο πλαίσιο αυτό, ακυρώνονται και οι παράλληλες πολιτιστικές εκδηλώσεις στα Γιάννενα ενώ στη Θεσσαλονίκη αναμένουμε για περαιτέρω ανακοινώσεις από τους τοπικούς φορείς.
Η απόφαση πάρθηκε μετά από ψηφοφορία, στη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου, παρουσία του διοικητικού συμβούλιου και μελών και είχε ως γνώμονα την κοινωνική και ηθική ευθύνη του Συλλόγου απέναντι στον κόσμο και στους επαγγελματίες που θα λάβουν μέρος. Επιθυμία μας είναι να γιορτάσουμε την Παγκόσμια Ημέρα Κουκλοθεάτρου και τα 30 χρόνια του Συλλόγου με τον καλύτερο τρόπο, και αυτό σημαίνει να φροντίσουμε για την παρακολούθηση των δρωμένων από όλους, χωρίς να αποκλειστούν οι ευπαθείς ομάδες.
Ευχαριστούμε θερμά για την διάθεση σας να συμμετέχετε στις εκδηλώσεις μας, μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το προσεχές μέλλον γιατί έχουμε σκοπό να ξεκινήσουμε εκ νέου την οργάνωση της γιορτής σε νέα τοποθεσία και σε άλλη ημερομηνία, σε επαφή πάντα με την κατάσταση που βρίσκεται σε διαρκή εξέλιξη.

Θα ακολουθήσουν τα πρακτικά της γενικης συνέλευσης εντος της ημέρας.

Με εκτίμηση
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ελληνικού Κέντρου Κουκλοθεάτρου
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΥΚΛΟΘΕΑΤΡΟΥ
[email protected]
6909934376
Άβαταρ μέλους
Unima
 
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ: 360
ΕΓΓΡΑΦΗ: 04 Σεπ 2018, 15:51
Όνομα Ομάδας-Θιάσου: ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΥΚΛΟΘΕΑΤΡΟΥ

Αναβολή ΠΗΚ2020+30χρονια Unima

Δημοσίευσηαπό Unima » 14 Μαρ 2020, 11:14

Παρακολουθούμε προσεκτικά την εξέλιξη των γεγονότων στην Ευρώπη και ιδιαιτερα στην Ελλάδα μέσω των καθημερινών ανακοινώσεων του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας και του Εθνικού Οργανισμού Υγείας. Λαμβάνοντας υπόψη τις τελευταίες εξελίξεις, θα θέλαμε να ενημερώσουμε για την αναβoλή των σεμιναρίων της Μαριαλένας Τσιαμούρα και του Matjia Solce μέχρι νεωτέρας, καθώς και την ακύρωση της Παγκόσμιας Ημέρας Κουκλοθεάτρου στη Θεσσαλόνικη. Η ασφάλεια όλων αποτελεί την προτεραιότητα μας.
Ευχόμαστε σε όλους υπομονή και ελπίδα!
Ευχαριστούμε για την κατανόηση!
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΥΚΛΟΘΕΑΤΡΟΥ
[email protected]
6909934376
Άβαταρ μέλους
Unima
 
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ: 360
ΕΓΓΡΑΦΗ: 04 Σεπ 2018, 15:51
Όνομα Ομάδας-Θιάσου: ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΥΚΛΟΘΕΑΤΡΟΥ


Επιστροφή στο Ανακοινώσεις

ΜΕΛΗ ΣΕ ΣΥΝΔΕΣΗ

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 27 επισκέπτες

cron