Σελίδα 1 από 1

Δρώμενο για την ΠΗΚ στις 23.3 από τα Πράσσειν Άλογα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 21 Μαρ 2019, 16:01
από Εμμανουέλα Καποκάκη
COVER - PAGOSMIA HMERA KOYKLOTHEATROU 23.3 COVER PAGE.jpg
COVER - PAGOSMIA HMERA KOYKLOTHEATROU 23.3 COVER PAGE.jpg (336.49 KiB) 728 προβολές


Δίωρο εργαστήρι κατασκευής & εμψύχωσης κούκλας και παράσταση, για παιδιά και ενήλικες, με ενιαίο κόστος συμμετοχής μόνο 10€!

Έτσι γιορτάζουμε μαζί σας την Παγκόσμια Ημέρα Κουκλοθεάτρου, περνώντας ένα όμορφο και δημιουργικό απόγευμα στο Κουκλόσπιτο Πράσσειν Άλογα!

16:00-18:00 - Εργαστήρι Κούκλας για παιδιά & ενήλικες
Κατασκευάζουμε μία απλή κούκλα από εφημερίδες και χρωματιστά χαρτιά δίνοντάς της τον προσωπικό μας χαρακτήρα. Μετά, θα μάθουμε να την ζωντανεύουμε και θα παίξουμε μαζί παιδιά και ενήλικες!
Μία κούκλα που διασκεδάζει παιδιά και ενήλικες, ενώ για κάποιους ενήλικες μπορεί να χρησιμεύσει και ως εργαλείο δουλειάς (π.χ. εκπαιδευτικούς, θεραπευτές, κοινωνικούς λειτουργούς).

18:30-20:00 - Παράσταση "Ο Ζαχαροζυμωμένος"
Η Ταρώ θα πλάσει από ζυμάρι τον ιδανικό σύντροφο των ονείρων της, τον Ζαχαροζυμωμένο. Ζωντανεύει από την αγάπη της αλλά της ζητάει μια μόνον χάρη. Μόλις η Ταρώ παραβεί την μοναδική του επιθυμία, τον χάνει. Αναζητώντας τον, ωριμάζει σαν γυναίκα και όταν ξανασμίγουν για πάντα, δημιουργούν την δική τους ευτυχισμένη οικογένεια. Ένα μαγικό ταξίδι σ’ ένα εικαστικό, μουσικό, ποιητικό παραμύθι με φρεσκάδα, χιούμορ και ευαισθησία.

Ενιαίο κόστος συμμετοχής (εργαστήρι & παράσταση):
10€ ανά άτομο (για παιδιά που συνοδεύονται από ενήλικα, ο συνοδός πληρώνει μόνο για την παράσταση).
Τιμή εισιτηρίου μόνο για την παράσταση: 6€ ανά άτομο

Κράτηση θέσεων στο 210.64.28.769