Ενημέρωση ΠΗΚ 2019 - Νέα Γενική Συνέλευση 3/2

Πληροφορίες για την γιορτή μας! σε Αθήνα και Επαρχεία

Ενημέρωση ΠΗΚ 2019 - Νέα Γενική Συνέλευση 3/2

Δημοσίευσηαπό Unima » 29 Ιαν 2019, 15:02

Γεια σας και χαρά σας! :)

Ακολουθεί ενημέρωσις από την προχθεσινή Γενική Συνέλευση για την Παγκόσμια Ημέρα Κουκλοθεάτρου 2019!

Για αρχή, αποφασίστηκε πως η ΠΗΚ δεν είναι εφικτό να γίνει στο Πεδίον του Άρεως, μιας και την ίδια μέρα έχει ημιμαραθώνιο και όλοι οι γύρω δρόμοι θα είναι κλειστοί, με αποτέλεσμα να μην έχουμε πρόσβαση ούτε εμείς, ούτε ο κόσμος που θα έρθει να δει τη γιορτή μας.

Ακολούθησαν κάποιες προτάσεις σχετικά με νέα πιθανά μέρη όπου μπορεί να γίνει η ΠΗΚ 2019. Αποφασίσαμε πως την Παγκόσμια θα στηρίξουν τόσο δρώμενα που θα δημιουργηθούν στις προετοιμασίες, όσο και επαγγελματικές παραστάσεις. Για αυτό το λόγο, για να έχουμε όσο το δυνατόν περισσότερες, και χωρίς περιορισμούς, αναζητούμε ένα συνδυασμό κλειστού και ανοιχτού χώρου.

Αναλάβαμε να απευθυνθούμε σε κάποιους δήμους για να δούμε αν μπορούν να μας παραχωρήσουν κάποιο χώρο με τις συγκεκριμένες προδιαγραφές, και η ενημέρωση για τις απαντήσεις τους θα γίνει στην επόμενη γενική συνέλευση.

Επίσης, αποφασίστηκε πως είναι σημαντικό και θέλουμε να στηρίξουν την ΠΗΚ όχι μόνο θίασοι από την Αθήνα, αλλά και από την επαρχία. Για τις συμμετοχές των θιάσων, θα ακολουθήσει σύντομα σχετική ανακοίνωση.

Τέλος, ένα μεγάλο μέρος της κουβέντας απασχόλησε η πρόταση να εμπεριέχεται η Ποίηση στην ΠΗΚ. Αποφασίσαμε πως μας αφορά και θέλουμε να γίνει έτσι. Ταυτόχρονα, μας προβλημάτισε πως μπορούμε να αποδώσουμε πως το κουκλοθέατρο είναι Ποίηση και πώς να συνδέσουμε με σεβασμό και δημιουργικότητα τις δύο τέχνες, και όχι να μείνουμε σε πιο επιφανειακές προσεγγίσεις. Το σίγουρο είναι πως πρόκειται για μια κουβέντα που θέλουμε να απασχολήσει τον καθένα και την καθεμιά από μας, που θα έρθει στην επόμενη γενική συνέλευση με ιδέες που στηρίζουν την παραπάνω λογική.

Ορίστηκε νέα Γενική Συνέλευση σε μια βδομάδα, την Κυριακή 3 του Φλεβάρη, στις 7μμ, στο Εργαστήριο Ayuasaya, Παλαμηδίου 41.

Θα σας δούμε όλες και όλους εκεί, με την ενημέρωση για τους υποψήφιους χώρους που θα στεγάσουν την ΠΗΚ 2019, με παραστάσεις που θα στηρίξουν τη γιορτή, αλλά και προτάσεις για εργαστήρια και δρώμενα γεμάτα φρεσκάδα, καθώς και ιδέες για να αναδείξουμε τη σύνδεση Ποίησης και Κουκλοθεάτρου.

Καλή μας μέρα! :)
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΥΚΛΟΘΕΑΤΡΟΥ
[email protected]
6909934376
Άβαταρ μέλους
Unima
 
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ: 247
ΕΓΓΡΑΦΗ: 04 Σεπ 2018, 15:51
Όνομα Ομάδας-Θιάσου: ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΥΚΛΟΘΕΑΤΡΟΥ

Ενημέρωση ΠΗΚ 2019 - Νέα Γενική Συνέλευση 3/2

Δημοσίευσηαπό Unima » 03 Φεβ 2019, 14:37

Σας θυμίζουμε τη σημερινή Γενική μας Συνέλευση!!!

7μμ, Εργαστήριο Αyuasaya, Παλαμηδίου 41.

Θα σας δούμε εκεί! :)
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΥΚΛΟΘΕΑΤΡΟΥ
[email protected]
6909934376
Άβαταρ μέλους
Unima
 
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ: 247
ΕΓΓΡΑΦΗ: 04 Σεπ 2018, 15:51
Όνομα Ομάδας-Θιάσου: ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΥΚΛΟΘΕΑΤΡΟΥ


Επιστροφή στο Παγκόσμια Ημέρα Κουκλοθεάτρου

ΜΕΛΗ ΣΕ ΣΥΝΔΕΣΗ

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

cron