Σχετικά με τα μέλη της UNIMA

Σχετικά με τα μέλη της UNIMA

Δημοσίευσηαπό Unima » 07 Φεβ 2019, 13:28

Φίλοι και φίλες της UNIMA και του Κουκλοθεάτρου,

Τα τελευταία χρόνια οι θίασοι και οι άνθρωποι που ασχολούνται με την τέχνη του κουκλοθεάτρου πληθαίνουν συνεχώς. Όχι μόνο στην Αθήνα, αλλά ακόμα περισσότερο στην επαρχία ακούμε για νέες παραστάσεις και δρώμενα που αφορούν το κουκλοθέατρο, πράγμα που μας χαροποιεί ιδιαιτέρως, μιας και η οικογένεια μας μεγαλώνει και οι εμπειρίες που μοιραζόμαστε πια μεταξύ μας είναι όλο και πιο πολλές.

Σε αντίθεση, δυστυχώς, με την αύξηση των θιάσων, τα μέλη της UNIMA λιγοστεύουν χρόνο με το χρόνο, και μάλιστα σε σημαντικό βαθμό.

Θέλουμε, λοιπόν, να σας θυμίσουμε/ παροτρύνουμε -τόσο τους επαγγελματίες, όσο και τον καθένα και την καθεμία που αγαπά το κουκλοθέατρο- να ανανεώσετε την εγγραφή σας ή να γίνετε νέα μέλη του συλλόγου, αν δεν είστε ήδη. Δεν πρόκειται για τυπική υποχρέωση, αλλά για ουσιαστική στήριξη του χώρου.

Η UNIMA δεν είναι απλά μια ομάδα ανθρώπων που οργανώνουν δράσεις σχετικές με το κουκλοθέατρο. Είναι κάτι πολύ μεγαλύτερο, του οποίου η δυναμική μας ξεπερνά ατομικά. Είναι το μέσο που μας φέρνει σε επαφή και μας δίνει την ευκαιρία να συνεργαζόμαστε δημιουργικά ανεξαρτήτως του αν είμαστε ερασιτέχνες ή επαγγελματίες. Είναι η πλατφόρμα όπου συναντιόμαστε για να κάνουμε όλοι μαζί χωρίς ανταγωνισμό αυτό που αγαπάμε: να παίζουμε κουκλοθέατρο. Είναι αυτό που μας συνδέει με τους θιάσους του εξωτερικού, και τα κέντρα κουκλοθεάτρου σε κάθε χώρα. Είναι η βάση απ' την οποία ξεκινάμε να διεκδικούμε συλλογικά ό,τι θέλουμε και αξίζει στην τέχνη μας και σε μας ως κουκλοπαίχτες. Είναι η ένωσή μας.

Το να ανανεώνουμε τη συνδρομή μας κάθε χρόνο σημαίνει ότι πιστεύουμε σε αυτό το εγχείρημα που ονομάζεται Ελληνικό Κέντρο Κουκλοθεάτρου και πως συνειδητά επιλέγουμε να στηρίξουμε τη δράση του. Πως θέλουμε ως κουκλοπαίχτες να εμπλουτίζουμε τη δουλειά μας και διαλέγουμε αυτό να το κάνουμε συλλογικά, γιατί έτσι είναι πιο εύκολο, πιο ολόκληρο, πιο δημιουργικό, και γεμάτο προκλήσεις. Πως θέλουμε η UΝΙΜΑ να συνεχίσει να μεγαλώνει και να απλώνεται σε κάθε γωνιά της χώρας, κάνοντας το κουκλοθέατρο όχι απλά ένα χόμπι, ή κάτι που τυχαία γνωρίζει ο κόσμος, αλλά μια σταθερή, οργανωμένη παρουσία με περιεχόμενο και εξέλιξη.

Τα παραπάνω βέβαια, δεν ισχύουν μονάχα για τις συνδρομές, αλλά ακόμα περισσότερο για τη συμμετοχή της καθεμιάς και του καθενός από μας στις συναντήσεις και τις δράσεις της Ένωσης.

Επικοινωνήστε μαζί μας, ή ακόμα καλύτερα ελάτε στη γενική συνέλευση για να κάνουμε την Unima αυτό που θέλουμε και έχουμε ανάγκη.

Το ΔΣ της Unima Hellas,
Αννέτα, Ειρήνη, Ζέτα, Κική, Λίτα, Μαριαλένα, Μπέττυ

*Στοιχεία επικοινωνίας: [email protected], 6909934376
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΥΚΛΟΘΕΑΤΡΟΥ
[email protected]
6909934376
Άβαταρ μέλους
Unima
 
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ: 363
ΕΓΓΡΑΦΗ: 04 Σεπ 2018, 15:51
Όνομα Ομάδας-Θιάσου: ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΥΚΛΟΘΕΑΤΡΟΥ


Επιστροφή στο Άλλα

ΜΕΛΗ ΣΕ ΣΥΝΔΕΣΗ

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

cron