προσωπικο μηνυμα από τον Γιώργη και την Ερατώ για το ταμείο αλληλεγγύης

προσωπικο μηνυμα από τον Γιώργη και την Ερατώ για το ταμείο αλληλεγγύης

Δημοσίευσηαπό Unima » 17 Νοέμ 2020, 16:56

Ενεργοποίηση ταμείου αλληλεγγύης


Φίλες, φίλοι και συνάδελφοι κουκλοπαίκτες,

Εχθές 12 Νοέμβρη ’20 από τη γενική συνέλευση της unima, αποφασίστηκε να δράσουμε άμεσα σαν κοινότητα και σαν σύλλογος ώστε να μην μένει κανείς μας αβοήθητος στην τραγική περίοδο που περνάμε. Για το λόγο αυτό, η ΓΣ ενέκρινε την εξής δράση: ένα μέρος του ταμείου του συλλόγου να διατεθεί άμεσα κιόλας σε συνανθρώπους κουκλοπαίκτες / κτριες που βρίσκονται σε εξαιρετικά δυσμενή οικονομική θέση.
Τα κριτήρια, η προτεραιότητα ακόμη και το ποσό και οι λοιπές λεπτομέρειες δεν έχουν καθοριστεί απολυτά αλλά πιστεύουμε στην ειλικρίνεια και την εμπιστοσύνη μεταξύ μας, στην κοινότητα και στο ΔΣ. Για να μην επιφορτιστεί το ΔΣ με την όλη διαδικασία, μια ομάδα εργασίας αποτελούμενη από την Ερατώ και τον Γιώργη, θα λειτουργεί σαν σύνδεσμος ώστε να μεταφέρει την πληροφορία ότι κάπου υπάρχει ανάγκη, ώστε το ΔΣ να προβεί στις ενέργειες άμεσα.

Πολλοί μπορεί να μην γνωριζόμαστε -ακόμη- προσωπικά και αυτό φαινομενικά κάνει λίγο δυσκολότερη αυτή τη διαδικασία όμως, ίσως να λειτουργεί κ ανάποδα. Καμία φορά, μιλάς ευκολότερα σε έναν άγνωστο.

Έτσι, αν κάποιος γνωρίζει ότι κάποιος φίλος/φίλη (κουκλοπαικτ@) κουκλοπαίκτης/κτρια χρειάζεται βοήθεια μπορεί με διακριτικότητα να επικοινωνήσει με την ομάδα (Ερατώ, Γιώργης) στα στοιχεία που θα βάλουμε παρακάτω. Αφήνουμε για το τέλος να πούμε, ώστε να δωθεί η κατάλληλη βαρύτητα, ότι οποιοσδήποτε/οποιαδήποτε βρίσκεται ο ίδιος/ίδια σε μια κατάσταση που δεν μπορεί πχ να πληρώσει το νοίκι, η δεν έχει τα απαραίτητα για μια αξιοπρεπή διαβίωση, να βρει το θάρρος να μας μιλήσει άμεσα. Η αλληλεγγύη είναι δεδομένη ας την κάνουμε πράξη.

Πέρα από την παραπάνω βραχυπρόθεσμη πρωτοβουλία που πήραμε, επιπλέον συναποφασίσαμε για το σχεδιασμό ενός πλάνου οργανωμένων δράσεων ώστε να βοηθηθούμε όλοι τροφοδοτώντας το ταμείο μας. Θα δείτε στην ομάδα covid-unima 2020 ( facebook) να εμφανίζονται κάποιες νέες ετικέτες (hashtags) πάνω από κάθε δημοσίευση σχετικά με αυτές τις δράσεις. Μη διστάσετε παρακαλώ να ρωτήσετε οποιονδήποτε ήταν χθες στη συνέλευση (ή/και βλέπε πρακτικά ΓΣ 12/11/2020 στο forum) για περισσότερες λεπτομέρειες και όσοι γνωρίζετε ή μάθετε για αυτό, καταθέστε οποιαδήποτε ιδέα για να πάρουμε μπρος!

ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΚΑΜΙΑ ΜΟΝΗ
με πολλή αγάπη, θάρρος, και πιστή,
Ερατώ Σιωροπούλου: 694702541 [email protected]
Γιώργης Ιορδανιδης Γραμματικου: 6940888099 [email protected] https://www.facebook.com/strudast
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΥΚΛΟΘΕΑΤΡΟΥ
[email protected]
6909934376
Άβαταρ μέλους
Unima
 
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ: 340
ΕΓΓΡΑΦΗ: 04 Σεπ 2018, 15:51
Όνομα Ομάδας-Θιάσου: ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΥΚΛΟΘΕΑΤΡΟΥ


Επιστροφή στο Άλλα

ΜΕΛΗ ΣΕ ΣΥΝΔΕΣΗ

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

cron