Επιστροφή δανεισμένων βιβλίων

Επιστροφή δανεισμένων βιβλίων

Δημοσίευσηαπό Σωτηρία Καραπατάκη » 09 Οκτ 2016, 22:07

Αγαπητοί φίλοι, γεια σας!
Θα μου επιτρέψετε να κάνω εδώ αυτή την ανάρτηση, γιατί η προσωπική επικοινωνία με e-mail, δεν ήταν πάντα αποτελεσματική.
Όσοι έχετε επισκεφτεί την Κουκλοθεατρική Βιβλιοθήκη της Unima-Hellas,που στεγάζεται στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, θα ξέρετε πως η μικρή πόρτα του κουκλωςορίσατε ,(εκτός από αγαπημένη γωνιά των μικρών που επισκέπτονται το Ίδρυμα), ήταν πάντα διάπλατα ανοιχτή για όλους. Θα ξέρατε επίσης πως παραβίαζα τον κανονισμό, δανείζοντας πολλά περισσότερα από τα 2 βιβλία που ορίζει, θέλοντας να εξυπηρετήσω τους καλούς ανθρώπους που επέλεξαν τη Βιβλιοθήκη μας για την έρευνα τους, ώστε να έχουν υλικό για να δουλέψουν τις εργασίες τους, κερδίζοντας χρόνο και κάποιες μετακινήσεις.Τα βιβλία αυτά ήταν πάντα πίσω στην ώρα τους.Εκτός από τους φοιτητές, που θέλω να ευχαριστήσω για την άψογη συμπεριφορά τους, και την έγκαιρη επιστροφή των βιβλίων, και έχοντας περάσει 2 ,5 χρόνια στο εργάκι ο Καραγκιόζης βιβλιοθηκονόμος,στον απολογισμό κάτι βγαίνει λάθος.
Λείπουν κάποιες απαντήσεις σε e-mail υπενθύμισης, κάποιες τηλεφωνικές ανανεώσεις,και κάποια βιβλία για μεγάλο διάστημα.

Αγαπητοί κουκλάνθρωποι,εδώ δε θα ακούγατε ποτέ τη φράση"Σταμάτα επιτέλους να παίζεις με τις κούκλες σου ..και πήγαινε να διαβάσεις!" Ισα-ισα, σκοπός μας είναι να διαβάσετε παίζοντας και να παίζετε διαβάζοντας! Γι'αυτόν ακριβώς το λόγο,έδινα πάντα αρκετό χρόνο,και δεν έστειλα mail υπενθύμισης , παρά μόνο όταν ο χρόνος δανεισμού από τις 2 βδομάδες έφτασε να είναι πολλοί μήνες,χρόνος ,ή και χρόνια.

Τα βιβλία αυτά ευτυχώς δεν έμειναν στο ράφι, αλλά στα χέρια σας,διαβάστηκαν και ξαναδιαβάστηκαν. Παρακαλώ να επικοινωνήσετε μαζί μου στο 6946632998 ή στο [email protected] για να κανονίσουμε ποτέ μπορείτε να επιστρέψετε το δανεισμένο υλικό, ώστε να έχουν την ευκαιρία να το δανειστούν και άλλοι, και για να έχετε την ευκαιρία να δανειστείτε κάτι άλλο.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω το Στάθη που είχε το όραμα της δημιουργίας της βιβλιοθήκης, όλους όσους τη στήριξαν όλα τα χρόνια.
Όλους τους εκδοτικούς οίκους ,και τους καθηγητές Πανεπιστημίων και συγγραφείς που μας τίμησαν και μας χάρισαν βιβλία τους. Τις καθηγήτριες που σύστησαν στους φοιτητές τους τη Βιβλιοθήκη μας για τη βιβλιογραφία των εργασιών τους.
Την Orsi που έκανε μεγάλο ταξίδι και ξετρύπωσε τη βιβλιοθήκη της Unima-Hellas.
Τους δύο κουκλοπαίκτες που ήρθαν στη Βιβλιοθήκη μόνο για βόλτα, χωρίς να έχουν άλλη δουλειά εκεί,την Orsi και τον Τάκη Σαρρή.
Τους μεταπτυχιακούς που ταξίδεψαν απ'τη Θεσσαλονίκη και το Ναύπλιο για τη βιβλιοθήκη μας.
Ολους όσους ήρθαν και ξαναήρθαν, και δανείστηκαν Βιβλία.

Δυστυχώς δε μπορώ να είμαι κοντά σας στη σημερινή συνέλευση.Σας κουκλοασπάζομαι και εύχομαι καλή χρονιά σε όλους, μεγάλους, μικρούς,και μικρούλικους!

Διατελώ μετά κουκλοτιμής,
Σωτηρία
Άβαταρ μέλους
Σωτηρία Καραπατάκη
 
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ: 34
ΕΓΓΡΑΦΗ: 01 Φεβ 2013, 14:43


Επιστροφή στο Δανειστική Βιβλιοθήκη

ΜΕΛΗ ΣΕ ΣΥΝΔΕΣΗ

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

cron