Σελίδα 1 από 1

Μια Κούκλα Στο Χέρι Μου! - Σεμινάριο για θεραπευτές και εκπαιδευτικούς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 13 Ιαν 2020, 13:37
από Μαριαλένα Τσιαμούρα
Το δίκτυο ψυχοθεραπείας VerbaTeam και το κουκλοθέατρο Άριμα διοργανώνουν εργαστήριο κουκλοθεάτρου για θεραπευτές, εκπαιδευτικούς, ειδικούς παιδαγωγούς και οποιονδήποτε επαγγελματία θέλει να εντάξει τις κούκλες στη δουλειά του, με τη Μαριαλένα Τσιαμούρα.

«Μία κούκλα στο χέρι μου!»

Ως θεραπευτές και εκπαιδευτικοί, γνωρίζουμε πως η κούκλα αποτελεί εξαιρετικό εργαλείο για τη δουλειά μας. Τι σημαίνει έχω μια κούκλα στο χέρι μου; Πώς κατασκευάζεται αυτή η κούκλα; Κι ακόμα περισσότερο, πώς έρχεται στη ζωή; Αναπτύσσω κάποια σχέση μαζί της; Κι αν ναι, ποια είναι αυτή;

Σε αυτό το εργαστήρι θα εστιάσουμε στην τεχνική της γαντόκουκλας, στην κατασκευή και την εμψύχωσή της. Θα δημιουργήσουμε τη δική μας μοναδική κούκλα, θα την παρατηρήσουμε μέσα στον κόσμο και τη ζωή της, και θα εξερευνήσουμε τη σχέση που δημιουργούμε μαζί της. Αναζητώντας τον παραλληλισμό ανάμεσα σε αυτή τη σχέση και εκείνη που δημιουργείται στην εκπαιδευτική/ θεραπευτική διαδικασία, θα κάνουμε μια πρώτη βουτιά στον τεράστιο και μαγικό ωκεανό του κουκλοθεάτρου.

*Προτείνεται οι συμμετέχοντες να φορούν άνετα ρούχα.
** Θα δοθεί βεβαίωση συμμετοχής.

Τόπος εργαστηρίου: Κουκλοθέατρο Άριμα, Αλ.Παπαναστασίου 83, Ηράκλειο
Διάρκεια εργαστηρίου: 6 ώρες (10:00 – 16:00)
Ημερομηνία διεξαγωγής: Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2020
Κόστος συμμετοχής: 40 ευρώ, 35 ευρώ (για φοιτητές, μέλη Unima)
Προθεσμία δήλωσης συμμετοχής: Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2020
Πληροφορίες/ Επικοινωνία/ Δηλώσεις Συμμετοχής: 6972.641450