Σελίδα 1 από 1

Εις ΥΓΕΙΑΝ των κουκλοπαικτών/-τριών

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 28 Σεπ 2014, 12:10
από Στάθης Μαρκόπουλος
ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΟΝ ΥΓΕΙΕΣ ΕΝ ΑΝΔΡΟΚΕΛΟΠΑΙΚΤΗ ΥΓΕΙΗ έλεγε ο αρχαίος ημών πρόγονος ΠΟΘΕΙΝΟΣ

εις υγείαν μας και εις υγείαν των κουκλών μας λοιπόν προτείνω:

1. Διοργάνωση ομαδικής αιμοδοσίας
Η τράπεζα αίματος που έχουμε δημιουργήσει στο Νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΙΜΑ! διότι ελαχιστότατοι έχουν πάει να δώσουν. (θυμίζω και το http://forum.unimahellas.org/viewtopic.php?f=23&t=59&p=107&hilit=%CE%B1%CE%AF%CE%BC%CE%B1#p107 ).
Αν μαζευτούμε γύρω στα τριάντα με τριανταπέντε άτομα ΔΗΛΩΜΕΝΑ ΥΠΕΥΘΥΝΑ ότι θα παραστούμε, το Νοσοκομείο στέλνει κινητή μονάδα και γίνεται αιμοληψία. Η κινητή μονάδα έχει πολύ βαρύ πρόγραμμα που σημαίνει ότι πρέπει να οριστεί το ραντεβού για αρκετό καιρό μετά. Αν υπάρχουν λοιπόν ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΑΙΜΟΔΟΤΕΣ (δεν είναι απαραίτητο να είναι μέλη της UNIMA - μπορείτε να καλέσετε και φίλους σας) ΠΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΟΝΤΕΣ όταν οριστεί το ραντεβού, μπορώ να αναλάβω τη συνενόηση με το νοσοκομείο. Η αιμοληψία μπορεί να γίνει σε δικό μας χώρο, αλλά αν δε βρόυμε κάποιον κατάλληλο διαθέσιμο θα μπορούσαμε να ζητήσουμε από το Κακογιάννη να την φιλοξενήσει.
Αν δεν μαζευτούμε 30-35 άτομα, η μονάδα δεν έρχεται. Σε αυτή την περίπτωση συνεχίζουμε (εδώ γελάμε) να πηγαίνουμε κατά μόνας στο Αγία Σοφία για αιμοδοσία....
ΌΣΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΣΑΣ, στείλτε ένα e-mail με θέμα ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ στο [email protected] δηλώνοντας το ονοματεπώνυμό σας και το κινητό τηλέφωνό σας.

2. διοργάνωση δωρεάν μαστογραφίας
Απ' ότι διάβασα κάπου, υπάρχει κινητή μονάδα μαστογράφου που (όπως και για το αίμα) αν γίνει αίτημα από έναν σύλλογο με κάποιον αριθμό ενδιαφερομένων γυναικών, έρχεται και κάνει δωρεάν μαστογραφία σε αυτές.
Κάποια καλή κοπέλα (είτε το Δ.Σ.) ας αναλάβει να το οργανώσει. Αντιγράφω:
"Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε στο τηλ. 210-6463576 και να επισκεφτείτε τη σελίδα https://www.facebook.com/kinitimonada ή να μείτε στο http://www.avoncosmetics.gr"
Δεν το έχω τσεκάρει, όποιος-όποια ενδιαφέρεται να το οργανώσει ας το κάνει. Πιθανόν να βοηθήσει κάποια από τα κορίτσια μας.

ΓΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΧΑΡΑ ΜΑΣ!

Εις ΥΓΕΙΑΝ των κουκλοπαικτών/-τριών

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 28 Σεπ 2014, 14:34
από Ελένη Παναγιώτου
KALH IDEA!!!
An to organwsoume mesa Noembriou kai meta to rantevou aimodosias tha mporesoume na to kanoume ston xwro mas kai na eimaste kai emeis
Epishs kalh idea gia thn mastografia kai oti mporw na kanw otan epistrepsoume.........

Εις ΥΓΕΙΑΝ των κουκλοπαικτών/-τριών

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 30 Σεπ 2014, 22:04
από Ελένη Γιαννακοπούλου
Καλησπέρα κι από μένα!
Θα μπορούσα να οργανώσω την εξέταση της μαστογραφίας. Μετά το Κιλκίς όμως...
Οπότε, όσα κορίτσια ενδιαφέρονται, ας επικοινωνήσουν μαζί μου για να δούμε πόσες μαζευόμαστε και πως θα μπορούσε να γίνει!
Όσο για το αίμα,δυστυχώς δεν μπορώ εγώ η ίδια να δώσω. Δηλαδή δίνω, αλλά δεν μου παίρνουν. Όμως θα στείλω σίγουρα αντιπρόσωπο!
Στην υγειά μας!!