σκόρπιες σκέψεις περί πολλών ...

Σκέψεις, ιδέες και προτάσεις για την λειτουργία του Ελληνικού Κέντρου Κουκλοθεάτρου.

σκόρπιες σκέψεις περί πολλών ...

Δημοσίευσηαπό Άγγελος Ρωμαντζής » 10 Μάιος 2020, 10:44

Συν- κούκλοι και συν-κούκλισες γεια σας και χαρά σας,

Σας γράφω μερικές σκέψεις γιατί δυσκολεύομαι να τις βάλω σε μια σειρά στον προφορικό λόγο, πολύ περισσότερο μεσώ υπολογιστή.
Προσπαθώ να προσανατολιστώ – προσαρμοστώ στις νέες συνθήκες και να συνειδητοποιήσω που είμαι και που θέλω να είμαι. Υπήρξε άφθονος χρόνος για υπαρξιακά ζητήματα στην καραντίνα.
.
Διαβάζοντας την ατζέντα της επόμενης συνέλευσης με πιάνει ένα μικρό άγχος με την τήρηση της. Νιώθω ότι υπάρχει ελάχιστος χώρος για σκέψεις. Οι σκέψεις έχουν δώσει την θέση τους στην δράση. Μέσα είμαι, άλλωστε στην δράση κολλάει το σίδερο.

Ομάδες ,παραομάδες, υποομάδες,ΔΣ , τηλεσυνελεύσεις, σωματεία, διεκδικήσεις, επιδόματα, επιβίωση, ιδέες, προτάσεις. Δυσκολεύομαι να παρακολουθήσω τι συμβαίνει να τα επεξεργαστώ και να παρέμβω. Τα θέλουμε όλα τώρα. Συμπυκνωμένος χρόνος.

Πανελλαδικές συνελεύσεις που προσπαθούσαμε να κάνουμε εδώ και καιρό γίνονται από την μια στιγμή στην άλλη. Ουτοπίες, κέφι και δράση, που είχα καιρό να νιώσω. Όλα στα κόκκινα, όπως είμαστε όλοι μας (ή στα μαυροκόκκινα).

Μας χαίρομαι , σας χαίρομαι.

Στην πορεία της πέμπτης, εάν ο στόχος μας ήταν να ακουστούμε και να δείξουμε ότι υπάρχουμε (τι υπαρξιακό ερώτημα και αυτό) τον πετύχαμε. Δεν ξέρω για εσάς αλλά εγώ ένιωσα μια αμηχανία μπροστά στις φωτογραφικές μηχανές και τα κλίκ τους. Ευτυχώς που φοράγαμε και τις μάσκες.

Ένιωσα ότι εισπράξαμε μια δημοσιότητα χωρίς να ξέρω αν την θέλω σε αυτό τον βαθμό ή τι στάση πρέπει να κρατήσω απέναντί της. Για να μην παρεξηγηθώ καλά κάναμε ότι κάναμε αλλά πια είναι η θέση μας σε μια συγκέντρωση; μπροστά από όλους ; και για πόση ώρα;
Θα έρθουν και άλλες συγκεντρώσεις - πορείες στο επόμενο διάστημα, θεωρώ ότι οι κουκλοπαίχτες πρέπει να είναι παρών. Πιο προετοιμασμένοι για την συμμετοχή μας σε αυτές. Νέα γιγαντόκουκλα; Σκέψεις για κάποιο δρώμενο, κάποιο κείμενο ή απλά να ορίσουμε την θέση και την στάση μας στον δρόμο.

Συμφωνώ να βγούμε πιο έξω από τις κούκλες αλλά το πώς θέλουμε να βγούμε, πρέπει να το σκεφτούμε.

Πολλά ερωτήματα, λίγες απαντήσεις.

Ε ρε κορονοιός που μας χρειάζεται.

Καλή μας δύναμη και εις αλλά με υγεία.

Υ.Γ. Σκέψεις και συναισθήματα μεταμεσονύχτια,κρατήστε την ουσία.

Άγγελος Ρωμαντζής
Κουκλοθέατρο Αντάρα
Άγγελος Ρωμαντζής
 
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ: 3
ΕΓΓΡΑΦΗ: 31 Ιαν 2013, 19:16


Επιστροφή στο Προτάσεις

ΜΕΛΗ ΣΕ ΣΥΝΔΕΣΗ

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

cron