Ενημέρωση - Ανακοίνωση νέας Γ.Σ. 27/2 για Π.Η.Κ.

Περί συνελεύσεων, πρακτικά και άλλα θέματα οργάνωσης.

Ενημέρωση - Ανακοίνωση νέας Γ.Σ. 27/2 για Π.Η.Κ.

Δημοσίευσηαπό Unima » 21 Φεβ 2022, 17:47

Την Πέμπτη 17/2 ουσιαστικά δεν πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη Γενική Συνέλευση λόγω πολύ μικρής συμμετοχής.

Μαζευτήκαμε συνολικά 13 άνθρωποι. Με την ελπίδα ότι θα μπουν και άλλοι, ξεκίνησε μία μικρή κουβέντα με ιδέες για την κατασκευή αλλά πολύ γρήγορα φτάσαμε να συζητάμε αγωνίες για το αν θα συνεχίσει η οργάνωση και φυσικά η πραγματοποίηση της δράσης της παγκόσμιας.

Καταλαβαίνουμε και σεβόμαστε απόλυτα τις δυσκολίες και τα προσωπικά εμπόδια που αντιμετωπίζουν πολλοί, μας προβληματίζει όμως γιατί δεν υπάρχει η συμμετοχή που υπήρχε άλλες χρονιές αλλά μας θυμώνει λίγο που βρισκόμαστε σε αυτές τις συνελεύσεις οι ίδιοι και οι ίδιοι και προσπαθούμε να επωμιστούμε το μεγαλύτερο βάρος της οργάνωσης αλλά τελικά νιώθουμε λίγοι και μόνοι. Το συζητήσαμε αρκετά. Προβληματιστήκαμε, αναρωτηθήκαμε, αγανακτήσαμε λίγο, μετά θυμηθήκαμε τα παλιά κτλ κτλ

Ο εορτασμός της παγκόσμιας ημέρας πάντα ήταν μία ευκαιρία να βρεθούμε όλοι μαζί, να δημιουργήσουμε όλοι μαζί, να ονειρευτούμε όλοι μαζί, να γιορτάσουμε όλοι μαζί, να κάνουμε πράγματα όλοι μαζί και να βγούμε στους δρόμους, στα πάρκα, στα θέατρα και να περάσουμε ωραία! Σε αυτή τη φάση όλο αυτό ματαιώνεται με τη μη παρουσία.

Τελικά βέβαια το βασικό ερώτημα δεν είναι αν θα κάνουμε την παγκόσμια ημέρα αλλά γιατί δεν υπάρχει συμμετοχή πια στις συνελεύσεις; Τι φταίει; Τι θα μπορούσαμε να κάνουμε για να ξανανταμώνουμε περισσότεροι; θα μπορούσαμε άραγε να κάνουμε κάτι; Με το ζόρι δεν γίνεται, ούτε με παρακάλια ούτε με πιέσεις. Σίγουρα αυτή είναι μία κουβέντα που χρειάζεται να γίνει κάποια στιγμή.

Μετά από πολλή συζήτηση αποφασίσαμε ότι θέλουμε να μας δώσουμε άλλη μία ευκαιρία. Ορίστηκε μία συνέλευση για την Παγκόσμια Ημέρα Κουκλοθεάτρου την
Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2022 στις 9:00.
Θέσαμε κι ένα όριο ότι για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε να κουβεντιάζουμε με χαρά δεν θα πρέπει οι συμμετέχοντες να είναι κάτω από 25 άτομα, "φυσική" παρουσία.
Έχοντας πάντα υπόψη προσωπικές δυσκολίες προτείνουμε σε όποιον δεν μπορεί να έρθει την Κυριακή αλλά παρόλα αυτά έχει διάθεση να συμμετέχει στη γιορτή να δηλώσει τη διάθεσή του με τους εξής τρόπους:
- Με e-mail στο [email protected]
- τηλεφωνώντας στο 6909934376
Τις επόμενες μέρες θα δημιουργηθεί στην ομάδα covid unima" στο facebook μία «δημοσκόπηση» όπου θα μπορέσετε να δηλώσετε και εκεί τη διάθεσή σας.
Για περισσότερες λεπτομέρειες και πληροφορίες για την ίδια τη δράση και το δρώμενο, σας ενθαρρύνουμε να μιλήσετε με κάποιον που έχει παρακολουθήσει τις προηγούμενες συνελεύσεις είτε με το Δ.Σ. Μπορείτε επίσης να ρίξετε μια ματιά στα πρακτικά της ΓΣ που σχεδιάστηκε το μεγαλύτερο μέρος του δρώμενου: https://forum.unimahellas.org/viewtopic.php?f=38&t=1594

Στην περίπτωση που δεν μαζευτούμε αρκετοί και νιώσουμε ότι δεν μπορούμε να υποστηρίξουμε την εκδήλωση, η εκδήλωση δε θα γίνει.

Ραντεβού την Κυριακή 27/2 λοιπόν! :)
ο σύνδεσμος για το γνωστό στέκι του zoom:
https://us02web.zoom.us/j/7123315116?pw ... 09#success
αν χρειαστεί κωδικό και Id είναι τα παρακάτω:
Meeting ID: 712 331 5116
Passcode: unima
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΥΚΛΟΘΕΑΤΡΟΥ
[email protected]
6909934376
Άβαταρ μέλους
Unima
 
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ: 321
ΕΓΓΡΑΦΗ: 04 Σεπ 2018, 15:51
Όνομα Ομάδας-Θιάσου: ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΥΚΛΟΘΕΑΤΡΟΥ

Ενημέρωση - Ανακοίνωση νέας Γ.Σ. 27/2 για Π.Η.Κ.

Δημοσίευσηαπό Unima » 01 Μαρ 2022, 17:40

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε οτι η προσέλευση στη ΓΣ της περασμένης Κυριακής ήταν και πάλι μικρή και δε μας επέτρεψε να συνεχίσουμε το σχεδιασμό και την υλοποίηση της κεντρικής δράσης για τον εορτασμό της φετινής Παγκόσμιας Ημέρας Κουκλοθεάτρου που προγραμματιζόταν για την Κυριακή 20 Μαρτίου.
Η δράση έτσι ματαιώνεται και οι "πράλληλες" μέχρι τώρα δράσεις (παρουσιάσεις κουκλοθεατρικών δρώμενων σε εξωτερικούς χώρους γηροκομείων, σχολείων, δομών προσφύγων κ.α. ) που προγραματίζονται θα είναι οι μόνες που θα πραγματοποιηθούν φέτος στα πλαίσια του εορτασμού της ΠΗΚ.
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΥΚΛΟΘΕΑΤΡΟΥ
[email protected]
6909934376
Άβαταρ μέλους
Unima
 
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ: 321
ΕΓΓΡΑΦΗ: 04 Σεπ 2018, 15:51
Όνομα Ομάδας-Θιάσου: ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΥΚΛΟΘΕΑΤΡΟΥ


Επιστροφή στο Διοικητικό Συμβούλιο

ΜΕΛΗ ΣΕ ΣΥΝΔΕΣΗ

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες

cron