Κάλεσμα Εθελοντών - Παγκόσμια Ημέρα Κουκλοθεάτρου

Περί συνελεύσεων, πρακτικά και άλλα θέματα οργάνωσης.

Κάλεσμα Εθελοντών - Παγκόσμια Ημέρα Κουκλοθεάτρου

Δημοσίευσηαπό Unima » 20 Φεβ 2020, 14:15

Κάλεσμα Εθελοντών - Παγκόσμια Ημέρα Κουκλοθεάτρου 2020


Η φετινή χρονιά είναι ιδιαίτερη για το Ελληνικό Κέντρο Κουκλοθεάτρου - Unima Hellas μιας και φέτος συμπληρώνει τα τριάντα χρόνια λειτουργίας της. Γι αυτό το λόγο, οργανώνουμε μια μεγάλη και όμορφη γιορτή, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Κουκλοθεάτρου, το Σάββατο 28 Μαρτίου, στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων στο Γκάζι.

Οι απαιτήσεις της φετινής χρονιάς είναι μεγαλύτερες σε σχέση με παλαιότερα, καθώς η τέχνη του κουκλοθέατρου αναπτύσσεται, και ως κουκλοπαίχτες οφείλουμε να τη σεβαστούμε και να την αναδείξουμε. Επιθυμούμε, λοιπόν, να χτίσουμε μια γιορτή όχι μόνο γεμάτη ενέργεια και κέφι, αλλά και γεμάτη υπευθυνότητα και παρουσία ως προς την τέχνη μας.

Για να το πετύχουμε αυτό, αναζητούμε ανθρώπους, που θα μας στηρίξουν εθελοντικά σε αυτή τη γιορτή, που θα τρέξουν μαζί μας, τόσο από πριν όσο και εκείνη τη μέρα, από τα πιο εύκολα μέχρι τα πιο δύσκολα, θα μοιραστούν την ευθύνη της σημασίας της Παγκόσμιας Ημέρας Κουκλοθεάτρου, και τελικά θα χαρούν μαζί μας σε αυτή την όμορφη γιορτή.

Σε πρακτικό επίπεδο, αυτο σημαίνει τουλάχιστον μια συνάντηση γνωριμίας και ενημέρωσης, σε σχέση με τα πόστα και τις υπευθυνότητες, καθώς και πιθανόν την παρουσία και τη συμμετοχή των εθελοντών, στις οργανωτικές συναντήσεις μας, για να έχουν μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα της προετοιμασίας. Τέλος, σημαίνει τη ζύμωση μεταξύ ανθρώπων, που αγαπάνε το κουκλοθέατρο, ανεξαρτήτως του αν είναι επαγγελματίες ή όχι, και την επικοινωνία και συνεργασία για μια γιορτή με ιδιαίτερη δυναμική.

Αν, λοιπόν, αγαπάτε το κουκλοθέατρο και φέτος θέλετε να έχετε μια άλλη, πιο ενεργή συμμετοχή στη γιορτή μας, στείλτε μας mail στο [email protected] με θέμα: "Εθελοντές για ΠΗΚ2020"

Υπεύθυνη επικοινωνίας Μαριαλένα Τσιαμούρα.

Οι ετοιμασίες τρέχουν εδώ και καιρό, οπότε αναμένουμε με χαρά τα μηνύματα σας
:hi:
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΥΚΛΟΘΕΑΤΡΟΥ
[email protected]
6909934376
Άβαταρ μέλους
Unima
 
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ: 204
ΕΓΓΡΑΦΗ: 04 Σεπ 2018, 15:51
Όνομα Ομάδας-Θιάσου: ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΥΚΛΟΘΕΑΤΡΟΥ


Επιστροφή στο Διοικητικό Συμβούλιο

ΜΕΛΗ ΣΕ ΣΥΝΔΕΣΗ

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης