Πρακτικά Γενικής Συνέλευσης - Νέες Γενικές Συνελεύσεις 12/1 και 19/1

Περί συνελεύσεων, πρακτικά και άλλα θέματα οργάνωσης.

Συντονιστές: Ελένη Βογιατζίδου, Στάθης Μαρκόπουλος

Πρακτικά Γενικής Συνέλευσης - Νέες Γενικές Συνελεύσεις 12/1 και 19/1

Δημοσίευσηαπό Unima » 10 Δεκ 2019, 15:25

Γεια σας γεια σας!

Στην τελευταία μας συνέλευση που αφορούσε το σχεδιασμό για την Παγκόσμια Ημέρα Κουκλοθεάτρου 2020, δυστυχώς δεν είχαμε πολλά νέα για τους χώρους. Έτσι, κάναμε μια κουβέντα για το πως θα θέλαμε να είναι φέτος η Παγκόσμια. Μιλήσαμε για παιδικό εργαστήριο, εργαστήριο ενηλίκων (που ίσως συντονιστεί από κουκλοπαίχτη από το εξωτερικό), για έκθεση, για πολλές παραστάσεις, προβολές, παιδικά παιχνίδια, ενώ επίσης συζητήσαμε για το ενδεχόμενο να είναι διήμερο, καθώς και τη δυναμική των εθελοντών, με τους οποίους θέλουμε φέτος να πάμε ακόμα πιο συντονισμένα. Επίσης, κρίναμε πως πρέπει να γίνει κουβέντα για το καπέλο, για να δούμε πως θα βγαίνει αυτή τη φορά.

Παράλληλα, δημιουργήσαμε ομάδες διερεύνησης για τους 3 "υποψήφιους" χώρους που θα μπορούσαν να στηρίξουν όλα αυτά που έχουμε στο μυαλό μας για τη φετινή γιορτή, ούτως ώστε να έχουμε απαντήσεις μέχρι την επόμενη συνάντησή μας.

Ορίστηκε νέα Γενική Συνέλευση την Κυριακή 12 του Γενάρη, που αφορά την Παγκόσμια Ημέρα Κουκλοθεάτρου. Παραμένει η Πανελλαδική Γενική Συνέλευση (όπως έχει οριστεί από τον Ιούνιο) την Κυριακή 19 Γενάρη, για τις εκλογές μας και την κοπή της πίτας. Οι ώρες και η τοποθεσία θα ανακοινωθούν σύντομα!

Ξεκουραστείτε μέσα στις γιορτές, φορτώστε τις μπαταρίες σας, και σας περιμένουμε από Γενάρη με πολλές πολλές ιδέες, φρεσκάδα και μεράκι για να φτιάξουμε μια σούπερ Παγκόσμια Ημέρα Κουκλοθεάτρου, που σαν κι αυτή δεν έχουμε ξαναματαδεί!!!

Καλές γιορτές σε όλους και σε όλες!!!! :) :) :) :)
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΥΚΛΟΘΕΑΤΡΟΥ
[email protected], [email protected]
6909934376
Άβαταρ μέλους
Unima
 
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ: 128
ΕΓΓΡΑΦΗ: 04 Σεπ 2018, 15:51
Όνομα Ομάδας-Θιάσου: ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΥΚΛΟΘΕΑΤΡΟΥ


Επιστροφή στο Διοικητικό Συμβούλιο

ΜΕΛΗ ΣΕ ΣΥΝΔΕΣΗ

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

cron