3ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΟΥΚΛΟΘΕΑΤΡΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ

Πληροφορίες για φεστιβάλ κουκλοθεάτρου.

3ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΟΥΚΛΟΘΕΑΤΡΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ

Δημοσίευσηαπό Φωτεινή Καλούδη » 03 Απρ 2017, 20:18

Φίλες και φίλοι του κουκλοθεάτρου

Στις 23-28 Μαΐου 2017 διοργανώνεται το 3ο Φεστιβάλ Κουκλοθεάτρου στη Λάρισα στο Μύλο του Παππά , διοργάνωση του Δημοτικού Κουκλοθιάσου Τιριτόμπα και της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού & Επιστημών Λάρισας.
Θα ήταν τιμή και χαρά για εμάς οι προτάσεις σας για συμμετοχή στο Φεστιβάλ.

Μπορείτε να δηλώσετε τη συμμετοχή σας με e-mail στο [email protected] είτε για παραστάσεις εσωτερικού και εξωτερικού χώρου είτε για άλλες δράσεις όπως κουκλοθεατρικά δρώμενα, εργαστήρια με θέμα το κουκλοθέατρο , εμψύχωση κούκλας, σεμινάρια κλπ..
Μπορείτε να μας στείλετε και άλλες προτάσεις συνεργασίας τις οποίες θα συζητήσουμε κατά τη διάρκεια επιλογής παραστάσεων και διοργάνωσης του προγράμματος του Φεστιβαλ.

Για κάθε άτομο προβλέπεται αμοιβή 200 ευρώ μεικτά (τελικό ποσό τιμολογίου). Θα πρέπει να διαθέτετε στοιχεία τιμολόγησης και το τιμολόγιο θα κόβεται αμέσως με την ολοκλήρωση της παράστασης ή της δράσης με την ημερομηνία της παράστασης. Η εξόφληση μπορεί να γίνει σε περίπου 80 μέρες. Ο Δήμος καλύπτει αμοιβή και διανυκτέρευση , δεν καλύπτει όμως μεταφορικά έξοδα.

Επίσης, θα χρειαστεί να μας στείλετε περιγραφή της πρότασής σας με φωτογραφίες, βίντεο καθώς και πλήρη στοιχεία επικοινωνίας. Πρέπει οπωσδήποτε να δηλώσετε πόσα άτομα περιλαμβάνει η πρόταση για τη δράση σας και από πόσους κουκλοπαίκτες αποτελείται η ομάδα σας. Ακόμη, είναι σημαντικό να μας ενημερώσετε για προδιαγραφές σχετικά με τον ήχο και τα φώτα, καθώς και ό,τι άλλο θεωρείτε απαραίτητο.

Η προθεσμία για να εκδηλώσετε ενδιαφέρον για τη συμμετοχή σας στο 3ο Φεστιβάλ Κουκλοθεάτρου Λάρισας και να στείλετε τις προτάσεις σας είναι μέχρι Παρασκευή 14 Απριλίου 2017, οπότε και θα ακολουθήσει διαδικασία αξιολόγησης των προτάσεων.

Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία.

Φιλικά,

Δημοτικός Κουκλοθίασος Τιριτόμπα
Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Επιστημών
Δήμος Λαρισαίων
Γεωργιάδου 53, τκ 41447, Λάρισα
τηλ. 2410251657, 6989460969
Φωτεινή Καλούδη
 
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ: 19
ΕΓΓΡΑΦΗ: 02 Δεκ 2014, 22:08
Όνομα Ομάδας-Θιάσου: ΤΙΡΙΤΟΜΠΑ


Επιστροφή στο Φεστιβάλ

ΜΕΛΗ ΣΕ ΣΥΝΔΕΣΗ

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 20 επισκέπτες

cron